About

Home / About

Добре дошли във WELOVEBURGAS ...

 

 

 

Добре дошли в WELOVEBURGAS - уникалната онлайн портала на град Бургас

Ние сме най-накрая онлайн: Александър Tomm и екипа на www.weloveburgas.com Ви приветства топло към новата, модерна портала на известния град. Били ли сте вече има един поглед наоколо? Макар да кликнат и ще преоткриете света в и около Бургас.

Ето кратко въведение:

weloveburgas... е нов, модерен, космополитен град портал за всички, които обичат Бургас и искате да научите повече за града. Това е декларация от любов към Бургас в дигитален вид. Нашият портал има какво да предложи - по-специално по отношение на първа ръка новини и съвети. Дори и някои местни жители Бургас ще бъдете изумени ...

weloveburgas... предоставя важна информация за хотели и ресторанти, дейности и пазаруване, изкуство и култура, красота и здраве, спорт и природа, трафик и транспорт, забележителности, събития, местни новини и много други важни съвета към резиденти Бургас-те години, скъпи гости и всеки, който обича Бургас. Смесицата от услуги и начин на живот ще ви изненада.

weloveburgas... иска да ви вдъхнови да се включат. Всеки тук може да настроите неговите или нейни реклами на текущите събития и ще обявим необходимост да се знае. В допълнение към информацията първокласен платформата предлага широки редакционни раздели с редица вътрешна съвети. Дали хотели или ресторанти, събития или услуги - посетители на портала могат лесно да оценяват оферти и съдържание. По този начин можете да сте сигурни, че всичко е автентично. Между другото: Цялото съдържание са достъпни на английски, немски и руски.

weloveburgas... е предложение от известния бизнесмен Бургасa Александър Tomm, който иска да направи конкретен ангажимент към града, в който живее и работи в продължение на повече от 5 години.

weloveburgas... е цифрова любовно писмо до Бургас. Порталът иска да расте заедно със своите потребители. В продължение на много Бургас е не само най-красивата град в света, но и у дома им. Принос в проектирането на градската-сърдечен начин на живот на града. Бъдете там, когато става въпрос за представяне на Бургас в един изцяло нов начин на World Wide Web. Можете да разберете тук как можете да участвате в нашата платформа.

 


Contact
WELOVEBURGAS.COM

ul. Apostel Karamitev No. 10
8000 Burgas

Tel : + 359 56 820 195
Mail : support@weloveburgas.com
Business Hours : 9:30 - 18:30

WELOVEBURGAS.COM "Thanks"

We want to share with you our awards and to thank you for the merit to move forward and develop, both of you!


Site Map
Show site map
  Short Introduction

WELOVEBURGAS ... is a new, modern, cosmopolitan city portal for all who love Burgas and want to learn more about the city. This is a declaration of love for Burgas in digital form. Our portal has a lot to offer - particularly in terms of first-hand news and tips. Even some locals Burgas will be amazed ...

ОКОЛО WELOVEBURGAS WELOVEBURGAS... е нов, модерен, космополитен град портал за всички, които обичат Бургас и искате да научите повече за града. Това е декларация от любов към Бургас в дигитален вид..
BURGAS CITY INSIDER