O нас

Главная / O нас

Добре дошли във WELOVEBURGAS ...

 

 

 

Добре дошли в WELOVEBURGAS - уникалната онлайн портала на град Бургас

Ние сме най-накрая онлайн: Александър Tomm и екипа на www.weloveburgas.com Ви приветства топло към новата, модерна портала на известния град. Били ли сте вече има един поглед наоколо? Макар да кликнат и ще преоткриете света в и около Бургас.

Ето кратко въведение:

weloveburgas... е нов, модерен, космополитен град портал за всички, които обичат Бургас и искате да научите повече за града. Това е декларация от любов към Бургас в дигитален вид. Нашият портал има какво да предложи - по-специално по отношение на първа ръка новини и съвети. Дори и някои местни жители Бургас ще бъдете изумени ...

weloveburgas... предоставя важна информация за хотели и ресторанти, дейности и пазаруване, изкуство и култура, красота и здраве, спорт и природа, трафик и транспорт, забележителности, събития, местни новини и много други важни съвета към резиденти Бургас-те години, скъпи гости и всеки, който обича Бургас. Смесицата от услуги и начин на живот ще ви изненада.

weloveburgas... иска да ви вдъхнови да се включат. Всеки тук може да настроите неговите или нейни реклами на текущите събития и ще обявим необходимост да се знае. В допълнение към информацията първокласен платформата предлага широки редакционни раздели с редица вътрешна съвети. Дали хотели или ресторанти, събития или услуги - посетители на портала могат лесно да оценяват оферти и съдържание. По този начин можете да сте сигурни, че всичко е автентично. Между другото: Цялото съдържание са достъпни на английски, немски и руски.

weloveburgas... е предложение от известния бизнесмен Бургасa Александър Tomm, който иска да направи конкретен ангажимент към града, в който живее и работи в продължение на повече от 5 години.

weloveburgas... е цифрова любовно писмо до Бургас. Порталът иска да расте заедно със своите потребители. В продължение на много Бургас е не само най-красивата град в света, но и у дома им. Принос в проектирането на градската-сърдечен начин на живот на града. Бъдете там, когато става въпрос за представяне на Бургас в един изцяло нов начин на World Wide Web. Можете да разберете тук как можете да участвате в нашата платформа.

 


Контакт
WELOVEBURGAS.COM

ul. Apostel Karamitev No. 10
8000 Burgas

Tel : + 359 56 820 195
Mail : support@weloveburgas.com
Business Hours : 9:30 - 18:30

danken

danke


Карта сайта
Показать карту сайта
  Введение

kurz

ОКОЛО WELOVEBURGAS WELOVEBURGAS... е нов, модерен, космополитен град портал за всички, които обичат Бургас и искате да научите повече за града. Това е декларация от любов към Бургас в дигитален вид..
BURGAS CITY INSIDER